Tablebooker Rating

4.8
3637 reviews

Het was mijn "eerste keer" daar en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door het kader, de bediening en de kaart. We aten lekker, werden heel leuk bediend en konden genieten van een paar warme uren op een fijn terras. Moet dat meer zijn?

Dani H. - 10/07/2024

Zalige sfeer lekkere mosseltjes Top bediening, Top Top Top

Steven D. - 06/07/2024

We hebben weer zalig mogen genieten op het gezellige terras van lekker eten en drinken met een vriendelijke bediening. Het was weer top!

Evelyne D. - 06/07/2024

Mijn recente bezoek was mijn derde keer deze maand, opnieuwe stelde het niet teleur. Dineren op hun terras was heerlijk, ondanks de drukte. We waren aangenaam verrast dat de gesprekken van de buren onze eigen gepsrekken niet verstoorden, wat zorgde voor een comfortable en plezierige eetomgeving.
Onze bediening werd verzorgd door een jonge ober die nieuw leek in de job. Hoewel zijn enthousiasme gewaardeerd werd, maakte hij een paar voortijdige pogingen om de borden af te ruimen terwijl een van onze gasten nog aan het eten was. Na een vriendelijke herinnering nam hij ons advies met een glimlach aan, wat getuigde van een positieve houding en de bereidheid om te verbeteren.
Wat betreft het eten, het bleef consequent uitstekend, net als bij onze vorige bezoeken. Het huisaperitief is een absolute aanrader en zette de toon voor wat volgde: De ribbetjes, Americain natuur en koninginnenhapje.
Deze keer kozen we ervoor om het dessert over te slaan, maar op basis van eerdere ervaringen kan ik vol vertrouwen zeggen dat het de moeite waard is om ruimte voor te houden.
't kerkevelt blifjt indruk maken met zijn hoogwaardige eten en charmante sfeer. Zeer aanbevolen!

Ellen S. - 28/06/2024

Ondanks het bomvolle terras hadden wij een prima bediening en zoals steeds zeer lekker eten. Dank je

Marcel L. - 28/06/2024

Super lekker eten. De bediening is altijd top. Zeer mooi en aangenaam restaurant & terras waar het altijd fijn vertoeven is. Fantastisch!

Sofie V. - 27/06/2024

Het was zeer lekker en zeer goed gediend en heel vriendelijk personeel ik.vind het leuk dat we a la card kunnen eten ik raad mensen van naar jullie te komen

Claudine C. - 20/06/2024

Good service and delicious meals.

Michal D. - 18/06/2024

During a recent visit my party of four and I enjoyed an evening out. The establishment provides a comfortable and inviting atmosphere. The table arrangement was perfect for our group, allowing us to have a quiet and engaging conversation without the typical restaurant noise.
Another aspect worth mentioning is the restaurant's pricing. We found that the price-to-quality ratio was excellent, offering great value for the culinary experience provided.
This Restaurant offers a combination of quality, value, and ambiance. great food and great company come together seamlessly!

Ellen S. - 14/06/2024

Omdat we hele goede klantenservice kregen van het personeel. We vonden ook het eten heel erg lekker. Het is er ook heel gezellig ingericht. mvg

Laurent B. - 09/06/2024

Zeer attente en vriendelijke bediening. Goede prijs-kwaliteit. Mooie menukaart met bovenop vele suggesties. Mooi interieur en zeer netjes. Ook het buitenterras is een topper.

Jenny A. - 08/06/2024

Lekker eten, gezellige sfeer, goede bediening!
We hebben ervan genoten, zowel binnen als buiten heel gezellig!

Natalie P. - 26/05/2024

Gezellige sfeer
Het eten was super lekker
Het personeel is on top

Claudia G. - 26/05/2024

Dik tevreden, aangename plek, vlugge en goede bediening en vriendelijk personeel

Gisela S. - 24/05/2024

Bediening was heel goed en vriendelijk. Eten was verdomd goed en heel correct wat betreft prijs / kwaliteit. Een aanrader

Ronny V. - 22/05/2024

The service was outstanding and the food excellent. I would recommend the restaurant to anyone.

Christine d. - 22/05/2024

Zeer vriendelijke bediening.lekker eten mooi geserveerd en portie ruim voldoende

Lut B. - 22/05/2024

we genoten allen van een zeer vlotte dienst en uitstekende, fijne maaltijden gemaakt door de chef

Luc h. - 18/05/2024

Lekker eten in een aangename sfeer en vriendelijke bediening

Ella V. - 18/05/2024

Uitstekend gegeten in een aangenaam kader. Personeel uiterst vriendelijk.
Doe zo verder :

Diek V. - 16/05/2024